Roberto Dresia als vaste gast in de Koffie Club Show

Viola Holt & Roberto Dresia achter de schermen bij de 5 Uur Show

Binnenkort starten de opnames voor een nieuw programma wat via RTDutch & INNTime News gaan produceren, namelijk; ‘de Koffie Club Show’, een luchthartig eigentijds praat programma voor een wakker trendy publiek met een goede dosis humor.

Wij zijn dan ook erg blij aan te kunnen kondigen dat Roberto Dresia, welbekend van “de 5 Uur Show” & Make Up Artist van de sterren, aanschuift als lid van onze vaste crew. Roberto zal zich bezig houden met de laatste trends op gebied van Haar, Beauty & Styling.

Enige maanden geleden had Hill Makkinje een prettig gesprek met Roberto over van alles en nog wat. Naar aanleiding van een technische storing hebben we besloten om dit gesprek nogmaals uit te zenden, het was eerder al te zien op het kanaal van de Koffie Club, in de serie Mindset & Beyond.

Dus with no further ado, maak (opnieuw) kennis met Roberto Dresia..

SCROLL
RSS
YouTube
YouTube
LinkedIn
Share
Instagram
WhatsApp