VirusWaanzin organiseert afscheidsevenement

De V.Z.W. Viruswaanzin wordt ontbonden.

Vanaf onze start in juni 2020 was het onze bedoeling om mensen te laten zien dat ze niet alleen waren. Veel van onze actuele leden voelden zich in die tijd radeloos eenzaam. Intellectueel eenzaam vooral.

Hier vonden ze mensen die ook kritisch keken naar de coronapolitiek. Hier vonden ze de overtuiging dat wat ze dachten werd gedeeld door meer en meer andere mensen. Hier vonden ze informatie, contacten, acties en medestanders.

We zijn begonnen met een handvol activisten, en uitgegroeid tot, uiteindelijk, een kleine 15.000 leden.

We hebben meer dan 500 artikels geschreven, acties op touw gezet, betogingen georganiseerd en mee georganiseerd, persberichten verstuurd, onze boodschap verspreid via sociale media, een boek geschreven, we hebben geprobeerd een nieuwszender op te zetten en we hebben een politieke partij opgericht.

SLOTEVENEMENT

We zouden Viruswaanzin niet zijn als we er niet uitgaan met nog één keer een grote BANG! Daarvoor hebben we ter afsluiting een uniek evenement opgezet.

Een ‘once in a lifetime gebeurtenis’, die in ons geheugen zal gegrift blijven staan.

Op 13 mei 2023, om 13 uur zetten we de deuren van de Aula van de Gentse Universiteit wagenwijd open voor een zeer hoogstaande Academische Zitting. Onder het motto: “The Job is never done!” hebben we een schare wetenschappers samengebracht om “U” tegen te zeggen.

Wij stellen u voor:

Professor Dr. Jay Bhattacharya

​Eén van de 3 auteurs van The Great Barrington Declaration. Prof. Bhattacharya was adviseur van Ron DeSantis, de Gouverneur van Florida. Op zijn advies verliet Florida de traditionele coronamaatregelen. Ondanks de doemscenario’s en vervloekingen van de staatsvirologen, haalde Florida geen slechtere resultaten dan de rest van de USA. Het is door zijn toedoen dat een groot deel van de USA de maatregelen verliet. Prof. Bhattacharya ligt ook aan de basis van de “Faucipapers”. Hij doceert aan Stanford University, één van de 2 beste universiteiten ter wereld. Hij is medicus en econoom en gespecialseerd in gezondheidszorg. Samen met Prof. Dr. John Ioannidis schreef hij verschillende wetenschappelijke bijdragen over SarsCov2. Prof. Bhattacharya komt speciaal uit Stanford, California (USA) naar België om te spreken op onze academische zitting.

Professor Dr. Martin Zizi

​Moleculair fysioloog, medicus en biopyhsicus. Hij doceerde aan de KUL en de VUB, was Medical Scientific Officer bij het Belgisch leger en voorzitter van het Bioethical Committee van de strijdkrachten. Een tijdlang werkte hij ook in opdracht van de NATO en de UNO als inspecteur inzake biologische oorlogsvoering. Prof. Zizi komt speciaal uit Silicon Valley naar België om te spreken op onze academische zitting.

Professor Dr. Lieven Annemans

Professor Annemans gaf jarenlang les in de epidemiologie aan de Universiteit Gent. Hij is een gezondheidseconoom, gespecialiseerd in de gezondheidszorg. Een college van Prof. Bhattacharya dus. 8 jaar was hij voorzitter van de Vlaamse gezondheidsraad. Hij heeft meer dan 300 wetenschappelijke publicaties op zijn actief. Professor Annemans doceert gezondheidseconomie aan de faculteit geneeskunde aan de Universiteit Gent. Een tijdlang was Professor Annemans één van de “staatsvirologen”.

Professor Dr. Bert De Munck

Als historicus gespecialiseerd in de geschiedenis van kennis en wetenschappen, doceert Professort De Munck aan de Universtiteit Antwerpen. Hij doceert o.a. de sociale en economische geschiedenis van de vroeg moderne periode. Hij is auteur bij Knack en schreef in 2022 het boek “Leven en laten leven. Een kritische geschiedenis van de pandemie.”

Professor Dr. Mattias Desmet

Hoewel sommigen beweren dat de bestrijding van een epidemie zich buiten het werkveld van een psycholoog bevindt, is eigenlijk de psycholoog bij uitstek de wetenschapper die over dat onderwerp iets te zeggen heeft. Het hele coronabeleid ging immers over het aansturen van het gedrag van de bevolking. Een psychologisch proces. Professor Mattias Desmet is professor klinische psychologie aan de Universiteit Gent. Hij is ook een master in de statistiek. Vanuit die kennis was hij één van de eerste wetenschappers in België die zich kritisch uitliet over het coronabeleid. Hij schreef een bestseller over het onderwerp: “De psychologie van het totalitarisme”. Zijn aandacht gaat daarbij naar het fenomeen van de “massavorming”.

Dit evenement bijwonen en tickets bestellen

We zijn zeer fier en vereerd dat deze 5 top wetenschappers bereid zijn om op onze slotactiviteit te komen spreken. Hun bijdrage zal van een uitzonderlijk hoog niveau zijn.

Hiermee wil Viruswaanzin een ultieme boost geven aan de rehabilitatie van de kritische mensen in ons land. De bewering dat er een wetenschappelijke consensus zou bestaan (hebben) over het coronabeleid, wordt hiermee definitief naar het rijk van de fabels verwezen. zoals het eigenlijk bij een coronadebat past, hebben we wetenschappers uitgenodigd vanuit verschillende disciplines. We willen vooral niet, zoals het coronabeleid, vervallen in silowetenschap.

Dit absoluut bijzonder uniek evenement vind plaats op 13 mei 2023.

Op 13 mei 2023 gaan de deuren van de Aula van de Universiteit Gent, in de Volderstraat 9, gaan open om 13 uur en om stipt 14 uur beginnen we aan de academische zitting die zal duren tot 19u15. Voor dit uniek evenement zijn maximaal 225 tickets te koop.

Deze unieke ervaring om samen op een hoogstaande manier de V.Z.W. Viruswaanzin af te ronden, in de ceremoniezaal bij uitstek van de Universiteit Gent, is dat geld helemaal waard.

Wees er dus snel bij om een ticket te bemachtigen, ze vliegen als warme broodjes de deur uit.

Een kaart kost slechts 75 euro, deze bestelt u via een directe overschrijving naar het rekeningnummer van Viruswaanzin vzw: BE51 7512 1067 6562, o.v.v. bestelling ticket lezing UvG 13 mei – INNTime News .

Wij kijken uit naar een fantastisch afsluitend evenement!

Michael Verstraeten
Voorzitter

SCROLL
RSS
YouTube
YouTube
LinkedIn
Share
Instagram
WhatsApp