Boccabacio Glamour Beauty Diner Show

De Koffie Club op Locatie

Wat heb je zo af en toe nodig om als vrouw de wereld aan te kunnen? Af en toe en op z’n tijd moet je jezelf heerlijk verwennen en je laten onderdompelen in de wereld van Glamour, Beauty, heerlijk Eten & voortreffelijk entertainment, om je vingers bij af te likken. Je hebt af en toe die kers op die taart nodig!

Zaterdag 6 mei a.s. ligt die kers, met taart, dan ook helemaal voor jou klaar tijdens de Boccabacio Glamour Beauty Diner Show in Event City te Aalsmeer, vroeger bekend als Studio’s Aalsmeer.

En uiteraard is de Koffie Club daarbij aanwezig.

Deze geheel verzorgde avond wordt gevuld door de splendeur van de Beauty shows gehost door Roberto Dresia & Joop Gard Passchier, twee bekende beauty & fashion stylisten, die hun strepen in de jaren wel verdient hebben, een prachtige voor het oog verblindende exclusieve Victorian Dolls Haute Couture Fashion Show van niemand minder dan designer Marianne Huisman, de songs van Sinatra die je meenemen naar ongekende hoogtes en vertolkt door zanger Patrick, de swingende beats van DJ Nilla en als klap op de vuurpijl de prachtige stem van Miss Marjorie die je absoluut gaat raken…

En ondertussen word je culinair verwend door gastronomisch wonder Melvin Boelsma met een overheerlijk 3 gangen diner. Frisdrank, bier en wijn zijn in het arrangement inbegrepen.

Al met al echt zo’n avond die je zeker niet wilt missen en waar je absoluut bij wilt zijn.. En dát kan!

Kaarten kan je hier bestellen

SCROLL
RSS
YouTube
YouTube
LinkedIn
Share
Instagram
WhatsApp