Genieten van Zon, Zee, Strand, BBQ & DJ’s

Koffie Club op Locatie – Af en toe kom je zo’n pareltje tegen, nog niet echt ontdekt maar absoluut de moeite waard om toch even een kijkje te gaan nemen..

Nou we hebben er weer eentje gevonden hoor!

Zaterdag 29 juli aanstaande vindt de eerste editie plaats van Project Selected on the Beach residentie houdende bij het befaamde Beachline in ‘s Gravenzande.

Uiteraard zijn wij met ‘de Koffie Club op Locatie’ & met RT Dutch aanwezig om een leuk item & een uitgebreide reportage te maken!

Hoe zit dat met jou, komen we jou ook daar tegen….?

Want buiten het feit dat er een ontzettend leuke line up staat, is het onwijs lucratief om jezelf te trakteren op een *VIP ticket met diverse leuke extra’s. (scroll naar beneden of lees het hele artikel)

Op dit moment is er een run op de kaartverkoop, dus wees er snel bij! Meer info & tickets vind je via deze link, zien we jou ook daar…?

Even een sneak preview van de Line Up & het programma wat swingend wordt afgesloten met een altijd lekkere set van DJ Jean & MC Maron Hill

17 00 – 18 00

VIP BBQ

Jasper Broek ( Lounge, POP, Reggae, Techno )

1800 – 19 00

Lano ( Techno, Early Rave )

19 00 – 20 00

Re-Bjorn ( Trance )

20 00 – 21 00

Jasper Broeks & Robert Korving ( Techno, Trance, EDM, Old School )

21 00 – 22 00

Re-Bjorn ( Trance )

22 00 23 30

Jasper Broeks ( Techno, Trance, EDM, Old School )

23 30 – 01 00

DJ Jean & Maron Hill ( Club, Groove, POP )

*De VIP tickets is inclusief luxe BBQ met vlees, vis, salades, stokbrood en patat vanaf 17.00 uur. Daarnaast ontvang je een usb stick met de main set van de avond en 10% korting op een behandeling naar keuze bij Elixir Beauty and Laser Clinics

SCROLL
RSS
YouTube
YouTube
LinkedIn
Share
Instagram
WhatsApp